Om Butikken

Om HP Hvidevarer

 

HP Hvidevarer er en virksomhed med skub i og med høj service. Nedenunder kan du læse mere omkring hvem vi er, og hvem vi samarbejder med.

 

  • 2+2 års garanti
  • Stort udvalg af hårde hvidevarer og Køkkener

 

HP Hvidevare – din lokale hvidevare forhandler.

Vi tror på, at når vi lever op til dem, så opbygger vi en loyalitet blandt vores kunder, som er med til at skabe en sund forretning for os.

Vi har igennem lang tid ydet en service, som vores kunder har været tilfredse med, og med en glad kunde gruppe kommer der også flere kunder. Derfor har vi nu mange kunder, som har hørt om vores store udvalg og gode service.

 

HP Hvidevarer Skive

Hos HP Hvidevarer Skive finder du et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i dine individuelle krav og behov.

Vores dygtige og erfarne personale giver dig altid god og korrekt rådgivning, som du kan stole på. Det høje serviceniveau gælder også ved leveringen, hvor vi kan opstille og montere dine hvidevarer efter dine ønsker.

HP Hvidevarer er altid klar med et godt tilbud og vores dygtige personale sørger for, at du får gode råd og en ordentlig vejledning, når du er på jagt efter dine nye hårde hvidevarer. I skal altid være velkommen til at kontakt os på telefonen eller mail via knappen

Kontakt os

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1